Trouwfotografie Brabant | Huwelijk Niels en Hanneke

Een hele bijzondere bruiloft, het huwelijk van Niels en Hanneke en hun kids Luuk, Lenne en Liz. De ceremonie, borrel en het feest vonden verdeeld over twee dagen plaats. En ook heel speciaal deze trouwfotografie omdat Hanneke mijn nicht(je) is. Foto's gemaakt in de speeltuin in Drimmelen en het buitengebied Made. Het kerkelijk huwelijk vond plaats in de Sint-Martinuskerk Princenhage in Breda, en de borrel en het feest aan de Drimmelseweg bij hun bedrijf de Bruijn Agri. Het werd afgesloten met een spetterend feest, met de geweldige band uit Brabant "Proost".

Trouwen met kinderen, door bruidsfotograaf Cfoto, Caroline maakte deze foto's in Made in West Brabant, trouwfotografie met veel passie.

Thuis bij de bruid in Made

Ik startte de dag voor de trouwfotografie in de woning van het bruidspaar in Made, Hanneke was daar met haar twee dochtertjes, waar ze volop in de weer waren met haar en make-up. Er was al volop lol. Hanneke had namelijk in gedachten de kapster en visagiste wel geregeld, maar in de praktijk was ze vergeten om nog even te bellen en te reserveren. Zo kwam het dat ze de avond voor haar trouwdag nog even belde met de vraag hoe laat ze ook weer kwamen. Maar er bleek niets geregeld te zijn. Gelukkig waren deze dames super flexibel en stonden ze er toch de volgende ochtend in Brabant.

Trouwfotografie op locatie

Voor het fotomoment vertrokken we naar Drimmelen in een leuk oud Volkswagenbusje. Daar mochten de kids even in de speeltuin spelen. Super tof maar ze waren zo enthousiast, ze waren eigenlijk niet te stoppen. Gelukkig lukte het redelijk hun kleertjes schoon te houden. De vader van Niels kwam na een half uur om de kids weer op te halen en had ik nog even samen met Niels en Hanneke om een paar mooie foto's te maken in Drimmelen aan de jachthaven en in de polder richting Made.

Martinuskerk in Princenhage (Breda)

Vervolgens vertrok het bruidspaar met de kids in het Volkswagenbusje naar de kerk, hun burgerlijk huwelijk had het bruidspaar al eerder deze week gedaan. Zo nam het officiele deel niet al te veel tijd in beslag. Ze trouwden in de prachtige Sint Martinuskerk in Princenhage een wijk van Breda.  Na afloop stonden de gasten buiten met bellenblaas.

festival tent bij de Bruin Agri

Aansluitend was er op het terrein van de winkel van de ouders van Niels, de Bruin Agri in het Brabantse Made een borrel en diner in een mooie partytent. De gasten hadden het prima naar hun zin. Vervolgens was er de dag erna in de avond een groot feest met een super toffe band, Proost genaamd. Iedereen ging helemaal los, een echte band uit Brabant, voor de trouwfotografie was dit natuurlijk ook heel gaaf.