Bruidsfotografie Brabant Nederland | Huwelijk Maarten en Marlon

Bruidsfotografie, dit is het huwelijk van Maarten en Marlon, zij trouwden eind september in West Brabant bij Bovendonk. Maarten begon de dag in Etten-Leur, en Marlon begon de dag begon de dag bij haar ouders in Hoeven, waar haar en make up gedaan werden. 

Bruidsfotografie in Brabant, huwelijk op Seminari Bovendonk in Hoeven, het bruidspaar komt uit Etten Leur, de bruidsfotograaf is Caroline Elenbaas van Cfoto

Bruidsfotografie Bovendonk hoeven

We vertrokken voor de bruidsfotografie naar locatie Bovendonk in West Brabant, hier zou later ook de ceremonie plaatsvinden. Helaas was het weer niet geweldig, een flinke regenbui, weer zoals het in Nederland kan zijn in deze periode. Daarom hebben we in de ochtend de foto's binnen gemaakt bij Bovendonk. Waar heel veel mogelijkheden zijn voor bruidsfotografie. Je hebt er vele prachtige ruimtes en er is een grote kapel en een bibliotheek. Na afloop ging het bruidspaar nog even naar de ouders van Marlon, hier waren de opa's en oma's die op deze manier het bruidspaar al even konden zien.

Ceremonie Bovendonk

Vervolgens vertrok het hele gezelschap naar Bovendonk voor de ceremonie. Daar was het super druk, een mooie plechtigheid door trouwambtenaar Lia Lauwerijssen. Zij maakt altijd een mooi verhaal en ze weet vaak ook de hele zaal aan het lachen te krijgen. Aansluitend was er een taart en toast moment met receptie en borrel. Gelukkig was er nog even tijd om ook buiten in het park bij Bovendonk nog wat foto's te maken, ze hebben hier prachtige lanen met oude bomen. Aan het eind van de middag was er ook een zonnetje doorgebroken wat voor prachtig licht zorgde wat door de bomen scheen. Daar wordt ik altijd heel erg blij van. Dit geeft zo'n geweldige sfeer aan een huwelijk.

Diner/feest Lodge Visdonk Roosendaal

Deel twee van de dag vond plaats in Roosendaal waar het diner opgediend werd en er natuurlijk wat stukjes gedaan werden met de nodige anekdotes. In de avond werd het feest bij Lodge Visdonk gehouden, waar ze een spetterend feest hadden. Er werd door alle gasten super veel gedanst, met lekker uiteenlopende muziekstijlen. Het ene moment liep iedereen in de polonaise en het volgende moment danste het bruidspaar uitgebreid op de muziek van Ed Sheeran. Aan het eind van de avond werd het bruidspaar uitgezwaaid door alle gasten die met sterretjes voor de uitgang stonden. Bekijk hier de prachtige reportage van Maarten en Marlon.

Ceremonie, borrel en fotolocatie: Bovendonk Hoeven
Feestlocatie: Lodge Visdonk Roosendaal