Trouwfotografie op een zonnige dag bij kasteel bouvigne in Breda

Het huwelijk van Remco en Debby zij trouwen op een zonnige stralende dag begin juli. Bekijk hier de trouwfotografie van dit bruidspaar. We maakten de foto's onder andere op Kasteel Bouvigne in Breda.

trouwfotografie breda op een zonnige dag, foto gemaakt aan de voorkant van kasteel Bouvigne

Ik begon de dag in Sprundel bij Debby, zij was bij haar ouders. Daar was het een hele drukte. Er stond een heel team klaar voor Debby, zij werd omgetoverd tot een prinsesje. Daarnaast werd ook bij haar moeder en zus de haren en make up gedaan. Tussendoor ging ik even bij Remco kijken die ook in Sprundel bij zijn ouders was. Remco werd door zijn zus en moeder geholpen met aankleden. De manchetknopen waren nog even een dingetje maar daar wist de zus van Remco wel raad mee. Remco was in mum van tijd omgekleed.

Trouwfotografie bij Kasteel Bouvigne en een viaduct in Breda

Remco vertrok naar de ouders van Debby om zijn bruid op te halen. Zijn Dodge was getransformeerd in een echte trouwauto met bloemen aan de autoportieren. Na de ontmoeting van het bruidspaar bij de ouders van Debby vertrokken we voor de bruidsfoto's naar  Kasteel Bouvigne. Dit is een oud kasteel in Breda dat vroeger eigendom was van de prinsen van Oranje. Tegenwoordig is het eigendom van het Waterschap Brabantse Delta en is nu ook een officiele trouwlocatie. Wij beperkten ons tot het maken van bruidsfoto's. Aansluitend maakten we nog foto's onder een viaduct in de buurt van Breda met de trouwauto de Dodge Ram van Remco, want deze auto moest natuurlijk op een passende locatie op de foto gezet worden. 

Ceremonie in de middag op het gemeentehuis van Rucphen

Na de fotosessie was het tijd voor lunch bij de ouders van Debby. Aansluitend vertrokken we naar het gemeentehuis van Rucphen waar de ceremonie in de trouwzaal plaatsvond. Klein detail, Debby had haar bruidsboeket per ongeluk thuis laten liggen. Maar dit werd snel opgehaald door haar moeder. Zo konden we na afloop toch de groepsfoto's maken met het boeket erbij.

Borrel, diner en feest bij Feesterij 't Trefpunt in Rucphen

Aansluitend vertrokken we naar 't Trefpunt in Rucphen waar het bruidspaar door alle daggasten gefeliciteerd werd en ze de prachtige bruidstaart konden aansnijden. Na het diner en de openingsdans kon het feest beginnen en dit ging door tot laat in de avond. Hieronder zie je al een korte preview van de trouwdag van Debby en Remco.