Bruidsfotograaf Zuid Holland Nederland | Huwelijk aan het strand

Het huwelijk van Katja en Rolf zij trouwden bij strandclub Naturel in Scheveningen in Zuid Holland, een prachtige dag, met stralende zon, bewolking en een paar enorme regenbuien Nederland op en top. Super leuk voor mij als bruidsfotograaf, want dit heb ik allemaal vast kunnen leggen.

Bruidsfotograaf Cfoto in Scheveningen met Pier op de achtergrond, toffe spontane bruidsfotografie op journalistieke wijze in Nederland

Start in het Oostduinpark

Ik startte de middag bij de ingang van het Zwarte Pad, daar zouden we elkaar treffen en met de fiets het Oostduinpark in gaan. Als second shooter had ik vandaag Daphne van Mierop bij me. Dat was maar goed ook, want ik startte met een fiets met lekke band, dus ik ging snel op Daphne haar fiets verder terwijl Daphne een andere fiets ging regelen. Katja en Rolf hadden super leuke plekjes uitgezocht. Het was op dat moment erg bewolkt en een beetje grauwig, maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben er super coole foto's kunnen maken. Ieder weertype heeft toch zijn eigen charme.

Entree bij strandovergang "het Puntje"

De gasten stonden al te wachten bij de strandovergang ongeveer 200 meter van Naturel. Daar maakte het bruidspaar hun entree door van de trap af te komen. Ze werden verwelkomd met een daverend applaus. Vervolgens ging het hele gezelschap over het strand naar Naturel.

Ceremonie buiten bij Naturel

De gasten namen plaats op het terras waar de ceremonie zou plaatsvinden. De opstelling was lekker informeel, gasten zaten op bankjes en zitkussens, in een boog om het bruidspaar, super gezellig. Tijdens de ceremonie gingen de ringen rond in een kistje en kon iedereen ze bekijken en een stille wens uitspreken. Er was volop gelegenheid voor vrienden en familie om naast de ambtenaar ook een woordje te doen. Dat maakte de ceremonie erg persoonlijk. Het bruidspaar deed ook geloftes naar elkaar, dat is als trouwfotograaf altijd een heel bijzonder moment om vast te leggen. 

Champagne en taart

Na afloop was er voor het hele gezelschap champagne en taart, het bruidspaar chambreerde de champagnefles en hield een korte toespraak. De emoties liepen hoog op toen ze met de boodschap kwamen dat ze het komende voorjaar gezinsuitbreiding zouden krijgen. 

Diner en kort fotomoment

Het diner was ook de gelegenheid voor de vaders en vrienden om een korte toespraak te houden tussen iedere gang was er weer een smakelijk verhaal over de jeugd van Katja en Rolf en hoe ze elkaar hadden leren kennen. Met een mooie zonsondergang kon ik het natuurlijk niet laten Katja en Rolf even mee naar buiten te nemen en een paar mooie zonsondergang foto's te schieten.

Feest

De sfeer kwam er goed in, het hele gezelschap hield van dansen en het ging er steeds gekker aan toe. Aan het eind van het feest nam het bruidspaar met alle gasten een midnight dip in zee. Het was vrij koud, dus dat werd een korte dip. Zoiets vind ik als bruidsfotograaf echt super tof, echt iets wat helemaal bij het bruidspaar past. De avond werd afgesloten met mooie live muziek met een kampvuur. 

Trouwlocatie: Beachhouse Naturel, Scheveningen
Fotolocatie: Oostduinpark Scheveningen
Aankomst duinovergang: Het Puntje
Meer info: Allesovertrouwen