Fotograaf Benedensas, met bruidsreportage bij zonsondergang

Onlangs fotografeerde ik het huwelijk van Rens en Michelle met hun dochtertje Sem. Bij Benedensas in de Heen, wat een prachtige plek is dat voor een fotograaf. Ze hadden het perfecte weer voor deze locatie. Hier alvast een korte preview van hun wedding.

Bruidsfotograaf Cfoto maakte deze foto bij Benedensas met een oud kapelletje op de achtergrond, dicht bij het sluisje

Heijningen

Rens en Michelle  wonen sinds kort in Heijningen, zo grappig dat Michelle via google op zoek was naar een bruidsfotograaf en er zo achter kwam dat ik bij haar om de hoek woon. En dat voor zo'n klein dorpje, we kenden elkaar nog niet. Vol enthousiasme vertelde ze me over hun plannen om te trouwen bij Benedensas, super tof leek me dat want het is echt een droomplekje.

Benedensas

Benedensas is een rijksmonument, het is een voormalige schipperswoning en ligt naast een oud sluizencomplex. Dit is de locatie waar de verhalen over Merijntje Gijzen werden vastgelegd. De charme van trouwen op Benedensas ligt ook in het feit dat je er buiten in de vlindertuin aan het water kunt trouwen waardoor je een festival sfeer creëert. 

Ceremonie

Rens en Michelle wilden elkaar voor de ceremonie niet zien, de gasten kwamen allemaal met een huifkar aan bij Benedensas en werden door Rens verwelkomd. Toen de gasten allemaal klaar zaten, deels op strobalen, in de Vlindertuin, maakte Michelle kwam samen met haar vader haar entree, en werd door haar vader weggegeven. 

Semmie had een hele eigen rol tijdens de ceremonie, ze mocht de ringen brengen en een kinderakte tekenen. De gasten kwamen niet meer bij van het lachen toen bleek dat Semmie echt geen genoegen nam met alleen een krabbeltje op een papier, ze had een geheel eigen ontwerp in gedachten, en ze moest vreselijk huilen toen haar moment voorbij was.

Borrelmoment en BBQ

Na afloop van de ceremonie was er gelegenheid voor de gasten om het bruidspaar te feliciteren en er was een toastmoment. Natuurlijk moest er ook een groepsfoto gemaakt worden. Aansluitend was er een bbq.

Fotomoment omgeving Benedensas

Aan het begin van de avond was er tijd voor een fotomoment, stiekem had ik vooraf al een beetje gehoopt op een mooie ondergaande zon. Ik had Rens en Michelle al een beetje lekker gemaakt om het fotomoment rond 18.00 uur te doen, die zagen dat ook wel zitten Die ondergaande zon was er. We maakten foto's bij het kapelletje en de fietsbrug. We gingen ook nog de Dintelse Gorzen in, helaas waren de Schotse Hooglander koeien nergens te bekennen. Jammer die hadden we er ook nog graag op willen hebben. 

Feest bij Akkermans outdoor

Voor het feest gingen we weer met de huifkar terug naar Akkermans Outdoor. Het bruidspaar had een leuk bandje geregeld wat in de feestzaal speelde. Er werd tot diep in de nacht gefeest, want een groot deel van de gasten kon ook blijven overnachten op de feestlocatie.