Bruidsfotograaf West Brabant | toffe bruidsfoto's met kids

Het was een thuiswedstrijd voor mij als bruidsfotograaf, Martijn en Elize wonen hier in de buurt. Ik startte de dag bij de ouders van Elize en bij de ouders van Martijn in Dinteloord in West Brabant.

Blog bruidsfotograaf West Brabant, door Caroline Elenbaas van Cfoto, huwelijk Martijn en Elize

Make up en Aankleden in Dinteloord

In Dinteloord begon ik bij de ouders van Elize. Hier was iedereen druk met gereedmaken. Ik had nog snel even de tijd om de jurk en schoenen op de foto te zetten. Want ik wilde ook nog even bij de ouders van Martijn gaan kijken waar Martijn en Morris zich aan het aankleden waren. De gasten verzamelden zich in de buurt waar ze met een bus naar de trouwlocatie gereden zouden worden. Martijn en Elize hadden een stoere bruidsauto geregeld en reden langs toen de gasten aan het instappen waren. 

Kort fotomoment

Bij ons eerste gesprek kwam Elize met de vraag of geposeerde foto's verplicht waren. Nee natuurlijk niet, het is ook prima om dat moment over te slaan. Ieder bruidspaar moet tijdens hun trouwdag doen wat ze prettig vinden. Martijn kwam op de dag zelf toch terug op die keuze om niets geposeerd te doen. Of het niet mogelijk was om toch even in de polder een paar foto's te maken. Op weg naar het Hooihuis stopten we en hebben we ongeveer 10 minuten foto's gemaakt in het buitengebied van Dinteloord.

Ceremonie in het Hooihuis in Roosendaal

De ceremonie vond plaats in Het Hooihuis in Roosendaal buiten in de Tipi tent. Dat is echt een mooi plekje. Het Hooihuis is niet voor niets uitgeroepen tot de locatie met het beste terras van Nederland. Daar hebben we volop van kunnen genieten. Het was heerlijk weer en er werd volop geborreld en gegeten.

Feest bij Gastel Sfeer

Het gezelschap ging vervolgens per luxe bus naar Gastel Sfeer in Oud Gastel waar het bruidspaar met een bootje aankwam. Het bootje vertrok een paar honderd meter verder, omdat het bruidspaar 20 minuten moest wachten omdat niet alle gasten al gearriveerd waren hadden we zowaar nog een tweede fotomoment. Super tof omdat we ook een mooie lage zon hadden op dat moment. De kids hadden er ook zin in en bedachten allerlei stoere poses. Het bruidspaar maakte hun entree via het water en het feest kon beginnen. Er trad een super leuke band op en er werd tot diep in de nacht gefeest.