supertof inspiratie, trouwen samen met jullie kinderen erbij

Tips en Inspiratie voor jullie trouwdag

Het is hartstikke leuk wanneer jullie kinderen er ook bij zijn op jullie trouwdag en ze bijvoorbeeld "mee kunnen trouwen". In een mooi klein jurkje of mooi pak voelen ze zich helemaal speciaal. Kinderen laten zich alleen niet altijd even goed leiden. Maar dat maakt het juist zo leuk, wanneer het bruidsmeisje op het moment van trouwen de ringen toch niet durft te brengen, of omdat ze lekker spontaan zijn en bij aanvang van de ceremonie alvast naar binnen rennen. Ik ben er graag bij om al die speciale momenten vast te leggen. 

Foto's  "trouwen met kinderen"

 Enkele tips over "trouwen met kinderen"

  • Wanneer de kinderen nog klein zijn is het handig om tijdens de fotoshoot een extra persoon mee te nemen die goed op de kinderen kan letten. Zijn de kinderen het bijvoorbeeld na een half uur beu dan is het fijn wanneer ze ook door die persoon mee kunnen gaan, zodat ze zicht niet vervelen en voor teveel afleiding zorgen voor papa en mama.

  • Vaak heeft een ambtenaar ook een kinderakte, hartstikke leuk voor de kinderen die kunnen deze ook ondertekenen zo trouwen ze ook een beetje mee. Er zijn natuurlijk ook nog andere taken die de kinderen op zich kunnen nemen, zoals het brengen van de ringen, soms een klap met de hamer. Dit maakt dat het voor de kinderen ook echt gaat leven. 

  • Ook super leuk is om voor de kinderen ook een klein ringetje of sierrad te krijgen tijdens de ceremonie. Ze trouwen dan echt mee. Jullie trouwen als gezin. Dat maakt het voor de kinderen heel speciaal.