Fotograaf urban reportage oude suikerfabriek Zevenbergen

Het huwelijk van Davy en Caron, voor fotograaf Cfoto was het een korte dag, we startten de dag met de fotoshoot in de oude Suikerfabriek van Zevenbergen. De ceremonie vond plaats op het gemeentehuis van Zevenbergen in De Raadszaal. Het diner en feest werden gehouden bij Van der Hooft in Zevenbergen.

Trouwfotograaf Cfoto maakte deze urban foto bij een huwelijk in West-Brabant in de oude Suikerfabriek in Zevenbergen

Oude Suikerfabriek Zevenbergen

We startten de dag in de Zevenbergen in de Oude Suikerfabriek, voor mij als fotograaf een super mooie urban locatie om prachtige foto's te maken. Hun dochtertjes Dide en Lena waren er ook bij. Het thema voor de dag was rood. De twee meisjes hadden ook rode jurkjes aan, super schattig. De kindjes deden super goed hun best en vonden het ook erg leuk. Wel ging Dide er met het bruidsboeket vandoor. Dit sleepte over de grond waardoor het een beetje beschadigd was en alle sprieten werden er door haar uit getrokken. Gelukkig konden we erger voorkomen en konden ze het boeket nog herstellen. Davy en Caron konden er hartelijk om lachen. Na afloop van de shoot gingen we naar het huis van het bruidspaar waar een deel van de gasten zich verzamelden. De kinderen waren er ook bij, dat maakte het gezellig druk, dat is voor mij als fotograaf ook altijd een heel leuk moment. 

Ceremonie Raadszaal van gemeentehuis Zevenbergen

De ceremonie vond plaats in de grote raadszaal van het gemeentehuis in Zevenbergen, het bruidspaar zag er een beetje tegenop. In de belangstelling staan was niet zo hun ding. maar gelukkig werd het een hele spontane ceremonie waarbij er lekker gelachen werd. Super leuk was dat veel gasten ook iets roods aan hadden. Dide mocht de ringen komen brengen maar Davy had pech want ze wilde het doosje eigenlijk niet afgeven. Zo klein en dan al je vader voor de gek houden, haha. 

Diner en feest bij Van der Hooft

Na afloop van de ceremonie was er tijd om te feliciteren en aansluitend werden er buiten voor het gemeentehuis groepsfoto's gemaakt. Daarna vertrok ik, de fotograaf weer naar huis en het hele gezelschap ging eten en feesten bij van der Hooft in Zevenbergen. Bekijk de sfeervolle trouwfotografie hieronder.