Romantische loveshoot in de bossen en heide van Rucphen

Mandy en Martijn gaan deze zomer trouwen en op dit huwelijk ben ik hun bruidsfotograaf. In de aanloop naar hun huwelijk wilden ze al een loveshoot. Ze kozen voor de bossen en heide van Rucphen. Een loveshoot is een hartstikke leuke manier om een soort romantisch voorproefje van jullie huwelijksfotografie te krijgen. 

heel lief moment stel tijdens een loveshoot van Cfoto

Bossen en heide van Rucphen

Mandy en Martijn kozen voor een shoot in de natuur, de bossen en heide van Rucphen zijn daar ideaal voor. Er is hier veel afwisseling in het landschap met veel verschillende soorten natuur. Open landschap, heide en bossen wisselen elkaar daar af. En het is een heel rustig gebied waar we ongestoord foto's kunnen maken. We hadden gehoopt op een prachtige zonsondergang, er was toch net een beetje bewolking dus dat zat er niet in maar ieder weer heeft toch ook weer zijn eigen charme. Bij een loveshoot leg je natuurlijk vooral de liefde vast. Die was er volop.

Redenen voor een loveshoot

Er zijn heel veel redenen te bedenken om een loveshoot te doen. Bijvoorbeeld omdat je vast wilt weten hoe het is om een fotoshoot te doen samen met je partner Het is een hele fijne manier om de fotograaf en zijn of haar werkwijze al te leren kennen. Je kan dan meteen zien of de foto's je aanspreken en in wat voor stijl en setting je jullie huwelijksfotografie kan doen. 

Foto's loveshoot gebruiken voor styling van jullie huwelijk

Foto's voor een loveshoot worden vaak gebruikt voor een uitnodiging of save the date. Deze kun je doortrekken in de totale styling van je huwelijk. Zoals de decoratie op de feestlocatie. Je kunt een receptieboek maken met deze foto's met ruimte voor een persoonlijk woordje voor jullie gasten. Een bedankje met een foto van jullie loveshoot. Vooral als je je bruiloft groots wilt aanpakken is dat super tof, het geeft een hele persoonlijke uitstraling.  

Niet trouwen wel een loveshoot

Een loveshoot is ook een prima alternatief wanneer niet wilt trouwen maar wel een mooie reportage van jullie samen wilt hebben. Omdat je bijvoorbeeld op een speciaal punt in je leven bent gekomen. Je al getrouwd bent maar de liefde voor elkaar nog extra vast wilt laten leggen. Je gaat een geregistreerd partnerschap aan en daar wil je toch een soort ijkpunt in je leven van maken. Een loveshoot is dan super tof. 

Kijk op de informatiepagina voor de mogelijkheden voor een persoonlijke loveshoot of bekijk meer foto's van loveshoots.