bruidsfotografie kasteel Dussen | industrieel en romantisch

Maarten en Annelies trouwden op Kasteel Dussen in Brabant. Heerlijke bruidsfotografie en een huwelijk om niet snel te vergeten. Ik startte in Etten-Leur verder speelde de hele dag zich af op Kasteel Dussen. 

huwelijk Maarten en Annelies, polder Etten-Leur met fiat 500 en molen op de achtergrond.

Start huwelijk in Etten-Leur:

Ik startte de dag in Etten-Leur waar Annelies zich aan het gereedmaken was voor haar huwelijk. Samen met haar ouders zussen en vriendinnen was het super gezellig. Maarten arriveerde in een Fiat 500 samen met bruidsmeisje Fenna. De ontmoeting van het bruidspaar vond buiten plaats in de voortuin van haar ouderlijke woning, met alle directe familie, die konden zo meegenieten van deze ontmoeting. 

Bruidsfotografie polder Zwartenberg en brug Keizersveer:

Vervolgens vertrokken we om bruidsfoto's te gaan maken. Bruidsmeisje Fenna was er ook bij. Eerst in de polder van Zwartenberg op ongeveer 500 meter afstand van het ouderlijke huis van Annelies. Vervolgens vertrokken we binnendoor naar Dussen. Onderweg maakten we nog wat foto's op de brug bij Keizersveer. Helaas was dat maar een kort moment, we werden meteen gespot door de politie en weggestuurd, het is niet toegestaan om daar foto's te maken. De weg die er tussendoor loopt is echt alleen voor landbouwverkeer. Jammer maar we hebben toch enkele toffe foto's.

Kasteel Dussen ceremonie, borrel, diner en feest:

Bij aankomst op kasteel Dussen stonden alle daggasten al buiten om het bruidspaar op te wachten. Het bruidspaar ging meteen naar binnen en de ceremonie kon beginnen. Annelies werd door haar vader weggegeven, misschien vanzelfsprekend maar wel heel bijzonder als je bedenkt dat haar vader een paar weken terug nog een hartoperatie kreeg, gelukkig gaat het al super goed met hem. Tijdens de ceremonie sprak het bruidspaar ook geloftes naar elkaar uit, dat gaf een heel persoonlijke draai aan de ceremonie. Eveline Sand speelde en zong live, super mooi en zorgde voor ontroerende momenten.

Na afloop van de ceremonie was er taart en toast op het binnenplein. Een gezellige boel. Er werden nog stukjes opgevoerd en gezongen. Het diner vond plaats in de zaal boven waar ook de ceremonie plaatsvond. Mooi moment was dat beide moeders het bruidspaar nog persoonlijk toespraken. Na het diner ging ik met het bruidspaar nog even naar buiten, we maakten nog wat foto's rond het kasteel. De avondgasten kwamen al snel en het feest kon beginnen, dit was in de kelder, waar de gewelven met het licht en de witte muren voor een aparte sfeer zorgden.

ceremonie t/m feest: Kasteel Dussen
foto's: polder Zwartenberg en brug Keizersveer
haar en make up: Bridelook
zang ceremonie: Eveline Sand
DJ: Psound