Romantische bruidsfotografie, Van Gogh Kerk Etten-Leur

Tim en Evelien trouwden in de Van Gogh Kerk in Etten-Leur, een mooie locatie om te trouwen. De borrel en het feest vond plaats bij Bovendonk in Hoeven. De bruidsfotografie was verdeeld over de dag, in het buitengebied van Etten-Leur en bij Bovendonk. Waar we nog prachtig avondlicht hadden.

bruidsfotografie door Cfoto in het prachtige avondlicht achter in het bos bij Bovendonk in Hoeven.

 

In de ochtend startte ik bij Evelien, zij woont in het buitengebied van Etten-Leur. Toen ik aankwam kwam Evelien ook net terug van de kapper. Haar tante deed de visagie, vervolgens moest Evelien nog een beetje haasten om  haar trouwjurk aan te doen. Even een paar draadjes goed doen en Tim die kon langskomen. 

Tim en Evelien zijn beide auto fanaten, net zoals de vader van Evelien, hij had dan ook een mooie trouwauto klaarstaan, waarmee Tim Evelien op kwam halen. We maakten de foto's in het buitengebied van Etten-Leur in de omgeving van de Bankenstraat, waar een vertakking van de Mark loopt met een mooi fietspad erlangs. 

Vervolgens was het plan om nog naar Bovendonk te rijden om daar ook wat foto's te maken. Onderweg begaf de trouwauto het echter, het lukte nog net om bij Bovendonk aan te komen maar ze hebben de luxe dat haar vader nog meer leuke oude auto's heeft, zo werd de auto ingeruild voor een Opel Kadet. 

Ceremonie Van Gogh Kerk Etten-Leur

Het bruidspaar maakt hun entree in deze auto. Toen ik aankwam bij de Van Gogh Kerk stonden er al heel veel gasten te wachten op het bruidspaar. De ceremonie kon beginnen. De ambtenaar pakte het heel persoonlijk aan. Ze stelde vragen aan de ouders en de getuigen en liet ze op deze manier aan het woord. Na afloop kon het gezelschap naar Bovendonk waar de rest van de dag zich afspeelde.

Borrel en feest bij Bovendonk

Het was stralend weer dus de gasten zaten lekker buiten in de middag. Ze genoten van de heerlijke bruidstaart en later op de middag maakten we nog groepsfoto's. Rond half 6 kon het diner beginnen. Want er stond nog meer op het programma. Evelien is leidster van de Kabouters in Hoeven en had voor de kabouters nog een kleine dansparty georganiseerd. Er werd door de meiden volop gedanst een mooi voorproefje voor het feest in de avond. Er werd nog een toffe groepsfoto gemaakt en de kabouters werden uitgezwaaid. Tijd voor een kort fotomoment in het bos achter Bovendonk. We hadden prachtig zonlicht en het bruidspaar had op deze manier ook een kort momentje voor zichzelf. Voor het feest zou losgaan.

Tonprater Andy Marcelisen 

De openingsdans was geheel in stijl. Tim is namelijk Prins Carnaval in Hoeven. Hij maakte zijn entree als Prins Carnaval en ging voor Evelien op zijn knieën. gevolgd door een Ierse volksdans met vooral heel veel confetti. Omdat het bruidspaar geen stukjes wilde tijdens hun feest hadden ze het volgende bedacht. Alle gasten konden anekdotes doorgeven aan de ceremoniemeesters. Hiervan werd door tonprater Andy Marcelissen een geweldig kletsverhaal gemaakt waarbij het bruidspaar niet gespaard werd. Hij kreeg de hele zaal aan het lachen. Hierna kon het feest echt losgaan.  Het was een geweldig feest.

 

Kapper: Henry Gijzen
Ceremonie: Van Gogh Kerk in Etten-Leur
Borrel en feest: Bovendonk Hoeven
Fotoshoot: polder Etten-Leur en Bovendonk
DJ: Marco Braspenning
Ton prater: Andy Marcelissen
Website link: trouwinformatie