trouwen onder een paraplu | bij Tielens Tuinen in West Brabant

Het huwelijk van Bart en Colinda vond plaats op een prachtige sfeervolle locatie, bij Tielens Tuinen in Hoeven, een prachtig plekje in West Brabant. De dag had alleen een maar, en dat was dat het niet helemaal droog bleef. De dag begon heel mooi een lekkere temperatuur, beetje bewolkt, dat zou alleen wel veranderen. 

Trouwen bij Tielens Tuinen in West Brabant, regen tijdens de ceremonie mocht de pret niet drukken. Het was een hele mooie ceremonie

Voorbereidingen bij de bruid en bruidegom in Oud Gastel

Ik startte de dag bij Bart, hij was bij zijn ouders in Oud Gastel en hij werd door zijn moeder en zus geholpen bij het aankleden. Bart had er heel veel zin in en kon bijna niet wachten om te vertrekken naar Colinda. Maar hij moest nog even geduld hebben. Eerst ging ik kijken hoever Colinda was met haar haar en make up. Daar was het ook lekker druk. De ceremoniemeesters liepen rond om de laatste dingen te regelen. De kapster en visagiste waren er. Colinda werd helemaal mooi gemaakt. Bij het aankleden was ze samen met haar moeder, die dit lekker deed met de krulspelden nog in, dat vond ze prima.  De kapster wilde ze er nog gauw uithalen maar dat was niet nodig. Krulspelden hebben ook zo hun charme.

Trouwfoto's maakten we bij Tielens Tuinen in Hoeven

Buiten wachtte Bart Colinda al op, na de ontmoeting vertrokken ze naar Tielens Tuinen. Een prachtig plekje in West Brabant, de naam verraad het al, een super mooie tuin. Hier gingen we foto's maken. De temperatuur was prima, beetje bewolkt maar geen regen, ook niet volgens de weersvoorspelling. Maar gedurende de fotosessie veranderde het weer en het begon met een klein beetje motregen maar al snel kwamen er echte regendruppels. Creatief met een paraplu maakten we nog wat foto's.

Ceremonie buiten met paraplu's vanwege de regen

Vervolgens bekeken we iedere 10 minuten de weersvoorspelling want een dingetje was dat ze hoe dan ook buiten wilden trouwen. Dit is namelijk echt een locatie om buiten te trouwen. Zo kwam het dat alle gasten met paraplu naar de trouwplek liepen. Naast een grote vijver om zo bij de ceremonie aanwezig te zijn. Het werd een hele bijzondere ervaring ook voor Lia Lauwerijssen de trouwambtenaar die onder de paraplu de trouwakte voor moest lezen. Zelf liep ik ook met paraplu rond om de foto's te maken. 

Diner bij "Ministerie van Eten en Drinken" en feest in "het Veerhuis" in Oud Gastel

Na afloop was er een borrelmoment met taart en prosecco in de serre en we maakten nog groepsfoto's. Het was inmiddels droog geworden, dat maakte het een stuk makkelijker. Het diner was bij het Ministerie van eten en drinken in Oud Gastel en aansluitend was er een groot feest bij Het Veerhuis in Oud Gastel. Hieronder vind je de prachtige beelden van deze dag.