Bruidsfotografie Rotterdam | Huwelijk Jeroen en Patricia

Bruidsfotografie: het huwelijk van Jeroen en Patricia. Zijn trouwden in Rotterdam in de Vertrekhal. Dit is een oude loods in de Lekhaven van Rotterdam, een van de vele havens aan de Maas. Jeroen komt uit een echte schippersfamilie dus daarom maakten Jeroen en Patricia hun entree met een watertaxi, super leuk voor de gasten die buiten stonden te wachten. De ceremonie, borrel, diner en feest vonden allemaal in deze Vertrekhal plaats.

Bruidsfotografie Rotterdam, foto door Caroline Elenbaas bij Hotel New York, ceremonie tot feest in de Vertrekhal In Rotterdam, bruidsfotograaf Cfoto

 

Start in Steenbergen

In de ochtend begon ik in Steenbergen waar Patricia net terug kwam van de kapper en visagie. Haar ouders en zus waren er om haar te helpen met het aantrekken van de bruidsjurk. Het was na een hele week regen stralend weer vandaag, nog best een koude wind maar de vooruitzichten voor de dag zijn prima. Jeroen komt Patricia op halen in een prachtige Porsche.

Bruidsfotografie Hotel New York

We vertrokken naar Rotterdam waar we de foto's maakten in Hotel New York en bij de Erasmusbrug, voor bruidsfotografie is dit een super leuke plek. Omdat het best koud was en er een harde wind stond zijn we ook nog naar binnen geweest. Jeroen en Patricia hadden er die nacht een hotelkamer gereserveerd zodat we hier ook terecht konden. 

Aankomst bij de Vertrekhal

Met de watertaxi kwam het bruidspaar aan bij de Vertrekhal, onder luid applaus van de gasten. Super leuk, de gasten stonden buiten te wachten, maar ze konden hier niet van de boot af. Dus het laatste stukje werd nog een keer overgedaan met de auto. De ceremonie was een gezellige boel. Er waren veel kindjes en de ceremonie werd geleid door Karin van der Ven. Na afloop was er een felicitatiemoment, taart en toast. Het diner en feest vond ook in deze zaal plaats. Het was een super gezellige dag en ik heb er als bruidsfotograaf ook echt van genoten. Bekijk hier de foto's van Jeroen en Patricia.