Trouwfotografie Breda | Tof Huwelijk op landgoed wolfslaar

Hier vind je een kort overzicht van het huwelijk van Ferdi en Inez. Zij trouwden  op landgoed Wolfslaar in Breda. Dat is een super sfeervolle en stijlvolle trouwlocatie. Voor de trouwfotografie kozen we een plekje in de buurt van het landgoed.

trouwfotografie in Breda, huwelijk op landgoed Wolfslaar door Caroline Elenbaas van Cfoto

Getting ready in landhuis Wolfslaar

Inez is de dag gestart in een van de ruimtes op het landhuis voor de getting ready. De moeder van Inez verzorgde de make-up. De haarstyliste kwam voor de styling van haar bruidskapsel. Samen met haar vriendinnen was er een hele leuke sfeer, iedereen was druk in de weer met haar en make-up. Een half uur voor de ceremonie begon arriveerden de gasten, en vervolgens maakte Ferdi zijn entree in een mooie oldtimer. De ceremonie kon beginnen. 

Ceremonie in de tuin bij Wolfslaar

Inez kwam met haar vader vanuit het landhuis de tuin in gelopen. Een heel mooi moment waarbij een deel van de gasten al vocht tegen hun tranen. De vader van Inez nam zijn moment en hield een korte toespraak. Ferdi en Inez spraken geloftes naar elkaar uit. En dat alles in de tuin van het landgoed, een prachtig decor. De ceremonie eindigde met bellenblaas door de gasten.

Aansluitend was er een korte borrel en felicitatiemoment. Vervolgens was het tijd voor een kort fotomoment op het landgoed Wolfslaar. Als bruidsfotograaf even een rustig moment in de dag om er met het bruidspaar even tussenuit te zijn.

Borrel diner en feest bij Het Houtse Meer in Den Hout

De dag vervolgde bij het Houtse Meer een prachtige plek aan het water net boven Breda in Den Hout. Hier werd de bruidstaart aangesneden en was het borreltijd. Tussendoor was er nog tijd voor groepsfoto's. Het weer was prima, het diner vond op het terras plaats. De avond vervolgde zich met een spetterend feest. Met een mooie openingsdans waarna het feest losbarstte. 


Getting ready, ceremonie en bruidsfoto's: Landgoed Wolfslaar Breda
Borrel, diner en feestlocatie: Paviljoen het Houtsemeer Den Hout