Trouwen in Corona tijd bij Hofstede Meerzicht in Zoetermeer

Trouwen bij Hofstede Meerzicht een hele mooie locatie in Zoetermeer

Dit werd werkelijkheid voor Tom en Ramona. Ze hadden zich er al lang op verheugd, het weer was super, dus het beloofd een gezellige dag te worden. Aanvankelijk hadden ze twijfels of ze in de Corona periode wel wilden trouwen. Maar achteraf hadden ze echt geen spijt. Ze vonden het helemaal geweldig.

Ik startte de dag in de woning bij Tom en Ramona in Pijnacker. Het was lekker overzichtelijk. Tom en Ramona kleedden zich allebei thuis aan, Ramona heeft de begane grond en eerste verdieping ingenomen, Tom werd verbannen naar de zolder, want ja verschil moet er zijn toch!

Cfoto-bruidsfotograaf-13.jpg

De ontmoeting was prachtig en emotioneel in de tuin. Bijna het mooiste moment van de dag, en zo leuk om te zien hoe gek ze op elkaar zijn.

Trouwreportage in het Westerpark

Vervolgens op pad om trouwfoto’s te maken. Dat klinkt heel ingewikkeld, maar als je elkaar zo leuk vind, is het voor mij een eitje. We gingen naar het Westerpark. Niet wetend dat men daar juist een dag daarvoor de toegangswegen hadden afgesloten. Maar we lieten ons niet door een gat vangen en wrongen ons tussen de hekken door, op weg naar de mooiste aanlegsteiger bij een mooi meertje.

Een tip voor toekomstige bruidsparen, check altijd een dag voor je huwelijk je fotolocatie!!!

Ceremonie bij Hofstede Meerzicht in Zoetermeer

Na een gezellige shoot was het tijd om naar de locatie te rijden. Deze lag op een kilometer van het Westerpark af. Ik in een hurry naar de locatie. De gasten stonden allemaal klaar om het bruidspaar te begroeten. Onder luid gejuich werd het bruidspaar ontvangen.

Na een gezellig borrelmomentje, en een groepsfoto sessie was het tijd voor de ceremonie. Deze vond plaats in de schuur van Hofstede Meerzicht. Ramona maakte haar entree door van de trap af te komen. De ceremonie werd opgeluisterd door “Luister” een duo Zangeres en pianist, zij speelden nummers gekozen door Tom en Ramona en vertelden hier tussendoor het levensverhaal van Tom en Ramona. het werd een hele ontroerende ceremonie.

Na afloop was er een borrel en felicitatie moment, vanwege Corona op anderhalve meter afstand.

trouwfotografie bij ondergaande zon

In het mooie avondlicht moesten we natuurlijk een fotomoment inplannen, en dat ging er soms heel serieus aan toe maar op sommige momenten ook totaal niet. Dit leverde een mooie mix op van spontane, gekke en romantische foto’s.

Vervolgens was het tijd voor het diner, iedereen aan lange tafels en het werd een lange en hele gezellige avond.