Valentijnsactie gratis Loveshoot

Op 14 februari was het Valentijnsdag, voor mij een reden om een leuke actie te houden, ik nodigde mensen uit om gratis aan de loveshoot deel te nemen. Dat heb ik geweten en was super veel belangstelling voor. Het was dat weekend voor februari super lekker weer, zonnig en een zachte temperatuur. Dus het werd een heerlijke middag.

Natuurlijk lopen dingen altijd weer anders dan je zou verwachten. We hadden afgesproken bij Fort Sabina in Willemstad. Een leuke plek, het is een oud fort en heeft heel veel mogelijkheden voor een leuke fotoshoot. Maar daar aangekomen bleek Fort Sabina dicht te zijn (wat niet was aangegeven op hun website) We kozen daarom voor een plek naast het Fort en voor de kade van het Hollands Diep. Want water dat doet het altijd goed op de foto. Hieronder vind je een korte impressie met enkele beelden.

Cfoto-loveshoot-trouwen-liefde.jpg

Redenen voor een loveshoot

Er zijn heel veel redenen te bedenken om een loveshoot te doen. Bijvoorbeeld omdat je vast wilt weten hoe het is om een fotoshoot te doen samen met je partner Het is een hele fijne manier om de fotograaf en zijn of haar werkwijze al te leren kennen. Je kan dan meteen zien of de foto's je aanspreken en in wat voor stijl en setting je jullie huwelijksfotografie kan doen. 

Foto's loveshoot gebruiken voor styling van jullie huwelijk

Foto's voor een Loveshoot worden vaak gebruikt voor een uitnodiging of Save The Date kaart. Deze kun je doortrekken in de totale styling van je huwelijk. Zoals voor de decoratie op de feestlocatie. Je kunt een receptieboek maken met deze foto's met ruimte voor een persoonlijk woordje voor jullie gasten. Een bedankje met een foto van jullie loveshoot. Vooral als je je bruiloft groots wilt aanpakken is dat super tof, het geeft een hele persoonlijke uitstraling.  Ik heb zelf bruidsparen gezien die in ieder bloemstukje een klein fotootje op een prikker stopten en hun eigen bierviltjes lieten maken.

Niet trouwen wel een loveshoot

Een loveshoot is ook een prima alternatief wanneer niet wilt trouwen maar wel een mooie reportage van jullie samen wilt hebben. Omdat je bijvoorbeeld op een speciaal punt in je leven bent gekomen. Je al getrouwd bent maar de liefde voor elkaar nog extra vast wilt laten leggen. Je gaat een geregistreerd partnerschap aan en daar wil je toch een soort ijkpunt in je leven van maken. Een loveshoot is dan super tof. 

Wil je ook zo’n toffe loveshoot, kijk op de informatiepagina voor de mogelijkheden voor een persoonlijke loveshoot of bekijk meer foto's van loveshoots.