Trouwfotograaf Rotterdam, trouwfotografie | huwelijk Raymond en Judith

Voor het huwelijk van Raymond en Judith ging ik als trouwfotograaf naar Rotterdam. Richting Spijkenisse en Vlaardingen. Daar wonen Raymond en Judith met hun twee kinderen. Dat was het decor voor de trouwfotografie van deze dag.

trouwfotograaf Cfoto, bij omhelzing bruidspaar, bruidegom tilt bruid op, trouwfotografie Rotterdam

Aankleden van bruidspaar en kinderen in Spijkenisse

Ik begon de dag bij de ouders van Judith, daar was de beste vriendin van Judith al druk bezig met de haren en make-up van Judith. Ze waren er zeker niet alleen want de hele buurt nam een kijkje, oma en moeder zaten ook in de wachtrij voor de kapster, die een vol programma had. Ik ging vervolgens even bij Raymond kijken, die was in hun eigen woning aan het aankleden. Verder zat hij vooral te wachten tot het tijd was om te kunnen vertrekken. Hij was wel erg benieuwd naar zijn aanstaande bruid. 

Fotoshoot in de Watertoren en Oranjepark in Vlaardingen

We vertrokken naar Vlaardingen, Raymond en Judith hadden de oude Watertoren in Vlaardingen geregeld voor de fotoshoot, een super toffe urban locatie die op dat moment helemaal verbouwd werd tot hotel en restaurant. Ook heel tof om daar eens binnen te kijken. We mochten er ook nog bovenop wat een super uitzicht gaf over Vlaardingen, pas achteraf zag ik hoe hoog deze toren was. Het prachtige wijdse uitzicht is echt super gaaf voor mooie foto's, en zeker wanneer het van die liefdevolle plaatjes worden. 

In het naastgelegen Oranjepark in Vlaardingen maakten we nog wat foto's met de kinderen. Toen er opeens een enorme limousine aan kwam rijden, daar stapten de broer van Raymond en zijn gezin uit, dit was een super grote verrassing want zij kwamen helemaal uit Curacao. Raymond en Judith hadden er helemaal niet op gerekend dat zij erbij zouden zijn. Ze hadden namelijk aangegeven dat ze helaas niet bij de bruiloft aanwezig konden zijn. Dat was al een groot feest.

Ceremonie op stadhuis in Vlaardingen

De plechtigheid was op het stadhuis van Vlaardingen. Een prachtig gebouw met een rijke geschiedenis. De oudste drempel van Nederland ligt hier, als tip wordt er ook gegeven dat je daar je bruid overheen moet tillen. Dat was niet echt een issue voor ze, Raymond tilde zijn kersverse bruid er lekker overheen. In de naastgelegen hal was het feliciteren.

Diner en feest in Arendshoeve in Bergambacht

Vervolgens vertrok het hele gezelschap voor het diner en feest naar de Arendshoeve in Bergambacht. Bekijk hieronder de foto's van dit bruidspaar en hun kids.