Trouwen bij Dudok in Het Park en Euromast in Rotterdam.

Afgelopen zomer heb ik een hartstikke leuk huwelijk mogen fotograferen op de mooiste plekken van Rotterdam, Dudok in Het Park en de Euromast. En dat was super leuk om te doen.

De ceremonie en borrel vonden plaats bij Dudok in het Park in Rotterdam in Zuid Holland. Dudok In Het Park heette voorheen ‘t Heerenhuys en is gevestigd in een rijksmonument uit 1750. Het ligt aan de rand van Het Park midden in Rotterdam. Het is een super mooi gerestaureerd gebouw, het heeft een romantische sfeer, met hoge plafonds én een super gaaf uitzicht op de Euromast.

Aan dit monument ligt ook een hele mooie klassieke tuin in Het Park. Hier kun je hele mooie foto’s maken. Maar je hebt ook een prachtig uitzicht om vanaf Dudok in Het Park als de gasten buiten te borrelen. Een hele mooie sfeer, zeker op een mooie zomerse dag.

De fotoshoot overdag in het Kralingse bos en Kralingse plas. Het diner vond plaats op de Euromast in “het kraaiennest” waar we ook de supercoole shoot bij zonsondergang hebben gedaan. De Euromast werd in 1960 door architect Huig Maaskant gebouwd naast Het Park. Het is nog steeds het hoogste gebouw van Rotterdam. Het mooie aan de shoot op de Euromast is dat je een prachtig uitzicht hebt op de stad Rotterdam. Het feest vond weer plaats bij Dudok in het Park. Het werd een hele gezellige bedoeling.

Ceremonie en feest: Dudok in het Park
Fotoshoot overdag: Kralingse Bos / Kralingse Plas
Diner en fotoshoot avond: Euromast
Feest: Dudok in het Park