Laat je inspireren, bruidsfotografie Breda

De bruiloft van Pim en Irene was heel speciaal, ze trouwden in augustus 2020 in Breda waar ze allebei wonen. Nadat hun huwelijk aanvankelijk verzet was vanwege Corona. Ze zouden eigenlijk in mei 2020 trouwen. Daarom was het zo bijzonder dat ondanks alle maatregelen het huwelijk toch door kon gaan.

Hier zie je een intieme kus van het bruidspaar, terwijl de gasten dit mooie moment vanaf de achtergrond bekijken. De plechtigheid vond plaats in de tuin van Restaurant Pouwe in de buurt van Breda. Het hoogtepunt van de dag waar ze zo lang naar uit hadden gekeken.

cfoto-huwelijk-Breda-ceremonie-landgoed-tielens-trouwfotograaf-11.jpg

Start van de dag in Breda bij de bruid en bruidegom

De dag begon ik bij Irene, zij was met haar moeder, beste vriendinnen, schoonzussen druk met alle voorbereidingen. Het was een hele warme dag, ongeveer 28 graden. Het tempo van de dag lag daarom niet zo heel hoog. Maar toch moest er op het laatste moment nog van alles gedaan worden, het huis versieren aan de voorkant. En er werd besloten dat de ramen nog gezeemd dienden te worden. Alles voor een optimale voorbereiding voor de komt van Pim de bruidegom.

Ik ging ook even bij de bruidegom Pim langs deze was bij het huis van zijn moeder iets meer in het centrum van Breda. Nadat hij klaar was kwam hij Irene ophalen. Vanwege het coronavirus was deze bruiloft erg klein opgezet, zonder feest maar met een uitgebreid diner, wat mogelijk was omdat iedereen op anderhalve meter kon zitten. Er waren maar een kleine groep mensen, de familie van de bruid en bruidegom, samen met een paar hele goede vrienden.

Ceremonie bij Restaurant Pouwe in Hoeven

De ceremonie en diner werden gehouden bij restaurant Pouwe in Hoeven. In de achtertuin op het terras werd de ceremonie gehouden. Aan het begin van de ceremonie kwam Irene samen met haar vader aanlopen. De zus van de bruidegom is eigenaar van het ​​restaurant dat gaf de mogelijkheid om na de ceremonie de dag voort te zetten. Met een borrel en een diner voor alle gasten. Dat waren er vanwege Corona net geen 30.

Trouwfoto’s en groepsfoto’s bij Landgoed Tielens & Tielens

Na de ceremonie vertrokken we met het gezelschap naar Tielens & Tielens Dit is een landgoed van 2 hectare. Ontworpen door Albert Tielens. Dit landgoed staat bekend om zijn bijzondere structuur met lijnen en vormen. Prachtige doorkijkjes en mooie waterpartijen, vijvers en lanen. Hier maakten we de groepsfoto’s, dit werd een gezellige ontspannen sessie. Daarnaast een klein fotomoment met Pim en Irene. Zij kozen bewust voor een korte sessie van ongeveer 20 minuten, omdat ze hun gasten niet te lang alleen wilden laten. Maar toch werd het een prachtige fotoreportage, doordat hier binnen een kleine straal heel veel mogelijkheden zijn, verliezen we weinig tijd tussen het fotograferen door.