Bruidsfotograaf Breda | huwelijk tim en marion


Hier een overzicht van mijn favoriete foto's van het huwelijk van Tim en Marion en hun kinderen Romy en Luca, een geweldig feest in Breda. Maar als bruidsfotograaf startte ik de dag In Fijnaart waar het bruidspaar woont.

start Bruidsfotografie in Fijnaart

Ik startte de dag in Fijnaart in de Wilhelminastraat waar Tim en Marion wonen. Marion was hier met haar dochtertje Romy en haar zus en vriendin om zich klaar te maken voor de dag. Een paar straten verder was Tim bij zijn ouders om zich ook gereed te maken met hun zoontje Luca. Tim ging vervolgens met Luca in een mooie oldtimer van zijn vader op pad om zijn bruid op te halen. Daar werd hij meteen door Romy begroet, die stond al een half uur op de uitkijk. Eerst maakten we nog enkele foto's met hun kindjes, niet te lang want dat werkt meestal niet met kleine kindjes, al spelenderwijs maakten we wat foto's wat een super spontaan en speels effect geeft.

Bruidsreportage suikerfabriek Zevenbergen

Vervolgens ging ik met Tim en Marion naar Zevenbergen naar de oude Suikerfabriek, een super gave en inspirerende plek. Het was stralend weer toch kozen we voor deze locatie. Ik vind het zo gaaf want zo'n urban loods geeft meteen een heel mooi contrast met het bruidspaar. Waardoor zij er nog meer uitspringen. De ruimtes zijn gelukkig vrij schoon, waardoor we niet de hele tijd met handdoeken hoefden te werken om de jurk schoon te houden.

Trouwen op Landgoed Ulvenhart in Breda Ulvenhout

De gasten verzamelden bij de ouders van Tim waar het bruidspaar na de shoot aankwam. Vervolgens ging het hele gezelschap in zo'n leuke oude bus naar landgoed Ulvenhart in Breda bij Ulvenhout. Het was een stralende dag, maar net voor de ceremonie was er een flinke bui gevallen waardoor de ceremonie niet buiten plaats kon vinden, maar gelukkig was het snel droog en de borrel kon lekker buiten plaatsvinden. Na het diner hadden we nog even een kort fotomoment bij zonsondergang. We hadden het geluk dat we een prachtige ondergaande zon hadden. De foto's zijn gemaakt op het landgoed bij de parkeerplaats. Daarna startte het super gezellige feest. Ze hadden samen een mooie openingsdans, en hun vrienden hadden ook nog heel wat in petto met een paar leuke stukjes vol grappige anekdotes werd de sfeer gemaakt. Bekijk hier het verhaal van dit mooie huwelijk.

trouwlocatie: Landgoed Ulvenhart, Breda
locatie fotoshoot: suikerfabriek Zevenbergen
diversen: Trouwen-nederland alles voor je bruiloft