bij jullie bruidsfotografie ontvang je een trouwalbum cadeau

Het is namelijk super leuk om het verhaal van jullie trouwdag aan al je familie en vrienden te kunnen laten zien. Zo kun je keer op keer  jullie trouwdag herbeleven en het allerleukste, later tonen aan eventuele kinderen en kleinkinderen. Het ontwerp van het album is modern en rustig. De aandacht komt volledig bij de beelden te liggen. In het album zal het verhaal van jullie trouwdag verteld worden. Met alle mooie, leuke en ontroerende momenten, met een opmaak die helemaal naar jullie zin is.

 

Bruidsalbum, trouwalbum, een persoonlijk fotodocument met alle hoogtepunten van jullie huwelijk. Gemaakt door Cfoto, Caroline Elenbaas
Jullie trouwalbum, een prachtig flat-lay album met dikke stevige bladzijdes. Met verschillende soorten covers, velours, linnen, zijde en leder.

Het uiterlijk van jullie album


Het album wordt per pagina geprint op hoogwaardig fotopapier en met de hand ingebonden. Er is zelf keuze uit diverse papiersoorten in vintage stijl bijna alles is mogelijk. De albums  zijn in diverse formaten verkrijgbaar, vierkant, liggend maar ook een staand formaat is erg mooi.  Er zijn vele mogelijkheden voor de kaft van het album. Dit kan zijn: leder, linnen, suede, velours, zijde, met jullie namen ingedrukt en/of een foto op de cover. Het wordt zo ingebonden met stevige dikke bladen die helemaal openvallen, zodat een foto ook over twee pagina’s kan worden afgedrukt, dit heet layflat techniek. Het album kan samen met een mooie luxe bewaardoos worden geleverd, zo blijft jullie album altijd mooi bewaard.

Inbegrepen is een album wat makkelijk in je tas meekan, maar dit is natuurlijk te upgraden en aan te passen naar een ontwerp wat helemaal passend is bij jullie smaak.

Jullie bruidsalbum, gemaakt door Cfoto met prachtige cover, en kleine ouderalbums, om aan jullie ouders cadeau te geven.
Een stijlvol linnen album, diverse soorten beschikbaar voor jullie trouwalbum, gemaakt door Cfoto, Caroline Elenbaas, met persoonlijke tekst op de cover.
Een bruidsalbum in een luxe bewaardoos, Met fotocover op de voorkant, een stijlvol trouwalbum gemaakt door Cfoto
Jullie trouwalbum, een rustige opmaak met alle aandacht op de bruidsfoto's. Een prachtige trouwreportage, gemaakt door Cfoto

Het albumontwerp


Het trouwalbum wordt in overleg met jullie digitaal ontworpen. Jullie maken eerst een selectie van jullie favoriete foto's. Met dit uitgangspunt,  jullie favoriete foto’s, ontwerp ik het album. Jullie ontvangen een compleet verhaal van jullie dag. Vervolgens ontvangen jullie een digitale proefdruk. Aan de hand hiervan kunnen er eventueel nog wijzigingen gedaan worden, zodat ook iedereen die jullie lief is in het album terugkomt. Na akkoord wordt het album gedrukt. Natuurlijk kan je de opmaak ook helemaal aan Caroline overlaten.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van hoe een opmaak van een album eruit kan zien.