Bruidsfotograaf Caroline

Voor iedere shoot zal Caroline helemaal gaan. Ze vindt het geweldig om jullie mooiste momenten vast te leggen, lekker herkenbaar en op je allermooist. Te zorgen voor een prachtige herinnering, een stukje geschiedenis. 

Cfoto werkt graag op een ongedwongen spontane manier, met een natuurlijk resultaat. Ze brengt jullie emotie en gevoel perfect in beeld, liefst op een toffe locatie met natuurlijk licht. 

Caroline werkt als huwelijksfotograaf gedurende jullie trouwdag op een journalistieke manier, ik leg al die speciale momenten vast zonder te regisseren, maar staat er met haar camera altijd bij, zo kan ze alle momenten vastleggen.

Tijdens de trouwstoot neemt Caroline het initiatief en probeert op een relaxte manier jullie spontaan op de foto te krijgen, met veel gevoel voor passie.

 

 

En verder:  Caroline is gelukkig getrouwd, samen met Jacco heeft ze drie tieners waar ze altijd mee op pad zijn. Ze wonen in het buitengebied. Als het even kan dan gaat ze even wandelen met haar hond Sammy. Of samen met haar dochter te paard op stap.

 

Caroline is spontaan, praktisch, heel erg creatief en lekker laagdrempelig in de omgang. Echt een aanrader
cfoto-caroline-elenbaas-portret.jpg