werkwijze trouwfotograaf
 

01 | Bruidsfotograaf beschikbaar?
Informeer of Cfoto voor jullie huwelijk beschikbaar ben. Ja, dan plannen jullie een vrijblijvende afspraak in om kennis te maken. Is Caroline op jullie trouwdag reeds geboekt dan helpt ze jullie graag verder om een beschikbare collega te vinden.

02 | Kennismaking met Cfoto
Als bruidsfotografe vind  Caroline het fijn om vooraf kennis te maken, te kijken hoe het klikt. Graag hoort ze over jullie plannen en wensen betreft jullie bruidsreportage. Samen kijken hoe we de bruidsfotografie het beste in kunnen vullen. Caroline heeft veel voorbeeldmateriaal, zo kun je meteen inspiratie en ideeën opdoen voor je trouwdag. 

03 | Bevestiging bruidsfotografie
Na onze kennismaking ontvang je op korte termijn een schriftelijke opdrachtbevestiging. Hierin staan de afspraken die we gemaakt hebben helder op papier. Na ondertekening staat het zwart op wit dat jullie Cfoto als bruidsfotograaf hebben geboekt.

04 | Wachten
Vaak duurt het nog een hele tijd voor jullie trouwdag dichterbij komt. Hebben jullie in tussentijd vragen, of heeft jullie ceremoniemeester vragen dan kunnen jullie altijd contact opnemen. 

05 | Enkele weken voor de bruiloft
Jullie hebben contact om de laatste details van jullie trouwdag door te nemen.  Graag ontvangt Caroline een overzicht van de dagindeling, Jullie bespreken de laatste details, hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld een overzicht van de groepsfoto’s en details tijdens de ceremonie. Caroline vindt het prettig de trouwfotografie op jullie dag tot in de puntjes voor te bereiden. (wat niet wegneemt dat ze zich op jullie trouwdag flexibel opstelt, dat is voor een huwelijksfotograaf heel belangrijk)

06 | Trouwfotografie op jullie trouwdag
Als bruidsfotograaf is Cfoto er het liefst in de ochtend al bij, tijdens het aankleden. Caroline gaat onopvallend te werk dus je zult bijna niet merken dan ze er is. Gaan jullie op locatie foto’s maken dan neemt ze  juist het voortouw, op een ontspannen manier. Tijdens de ceremonie en gedurende de verdere dag zal Caroline alle bijzondere momenten weer vastleggen zonder daarbij op de voorgrond aanwezig te zijn op een journalistieke manier.

07 | Na afloop
Na afloop van jullie trouwdag kan Caroline jullie binnen enkele dagen al een paar foto’s te laten zien. Caroline streeft erna binnen vier weken jullie bruidsreportage te kunnen leveren. Jullie ontvangen een usb met de bruidsfoto’s. Dit zijn minimaal 50 per geboekt uur.