Trouwfoto Awards 

De beste award is een tevreden bruidspaar, dat vind ik het allerbelangrijkste.

Maar het is ook heel leuk om foto's in te sturen en te zien wat "de beste fotografen" van jouw foto's vinden. Het zijn goede lessen om te zien hoe anderen je werk beoordelen, en het houdt je scherp. Ik doe met twee type internationale awards mee omdat het organisaties zijn waar ik echt in geloof en de beoordeling op een transparante wijze gebeurd. Hieronder staan deze organisaties vermeld en vind je ook de winnende foto's. Sommige foto's wonnen meerdere awards.


Fearless Photographers

Fearless is een wereldwijde organisatie waar 'de beste" bruidsfotografen ter wereld lid van zijn. Ze hebben ongeveer 3.000 leden in alle werelddelen. Leden kunnen enkele keren per jaar foto's insturen. Een jury van de meest ervaren topfotografen kiest iedere keer de beste trouwfoto's uit. Afgelopen jaar werden twee van mijn foto's uitgekozen uit bijna 10.000 inzendingen. Super trots was ik natuurlijk. Met dank aan de bruidsparen Astrid en Bianca en Martijn en Jao die deze foto's mogelijk maakten.


Masters of Wedding Photography

Masters of Wedding photography Is een een organisatie van bruidsfotografen uit de Benelux. Viermaal per jaar kun je bruidsfoto's van echte huwelijken insturen en daaruit kiest een jury van drie internationaal bekende bruidsfotografen de beste foto's. De foto van Arjen en Didi en de foto van Arian en Marjolijn werden genomineerd. Super blij ben ik dat ik 2017 zo kan afsluiten,