de mogelijkheden voor jullie persoonlijke bruidsreportage

"Een persoonlijke bruidsreportage, dat is een prachtig verhaal van al jullie mooie, spannende, en emotionele  momenten. Als bruidsfotograaf zorgt Caroline voor een sterk verhaal en maakt van jullie trouwdag een onvergetelijke herinnering."


Binnen enkele dagen ontvangen jullie een preview met enkele foto's vrij om te delen met wie je maar wil.

Bruidsfotografie in de regio Breda en Rotterdam, spontane momenten en journalistieke reportages, fotograaf voor jullie huwelijk.

Enkele weken worden de beelden geleverd en staat er een prachtige slideshow van jullie huwelijk online, met een selectie van de mooiste foto’s met muziek. Jullie kunnen deze doorsturen naar familie en vrienden.

De kosten voor 5 uur bruidsfotografie bedragen € 1.195,-.
Je ontvangt minimaal 250 digitale bestanden, Professioneel nabewerkt in jpeg formaat in hoge resolutie. Alle foto's in kleur en een selectie ook in zwartwit

Indien gewenst maakt Caroline een prachtig bruidsalbum voor jullie.

Daarnaast heeft Cfoto vele andere aanvullende opties, ze kan bedankkaartjes verzorgen, ouderalbums maken, een gastenboek of receptieboek verzorgen, eventueel neemt Caroline een second shooter mee. Je snapt het al, iedere bruiloft is maatwerk. Daarom nodigt Caroline  jullie graag uit voor een vrijblijvende kennismaking en kunnen jullie je wensen bespreken. En natuurlijk leuke ideeën opdoen.