Bruidsfotograaf Caroline

Voor iedere shoot zal Caroline helemaal gaan. Ze vindt het geweldig om de mooiste momenten vast te leggen, lekker jezelf en op je allermooist. Caroline zorgt voor een prachtige herinnering. 

Cfoto

Caroline werkt onder de naam Cfoto. Ze werkt graag op een ongedwongen spontane manier, met een natuurlijk resultaat. Ze brengt jullie emoties en gevoel perfect in beeld, liefst op een toffe vette locatie met natuurlijk licht. Bij fotografie staat de mens en zijn doen en emoties altijd centraal.

Trouwfotografie

Caroline werkt gedurende jullie trouwdag op een journalistieke manier, Cfoto legt al die speciale momenten vast zonder te regisseren, maar staat er met haar camera altijd bij, met spontane trouwfotografie tot resultaat, zo kan ze alle momenten vastleggen op een toffe manier, zonder dat je er zelf erg in hebt.

Regio Breda en Rotterdam

Tijdens de trouwshoot neemt Caroline het initiatief en probeert op een relaxte manier jullie spontaan op de foto te krijgen, met veel gevoel voor passie. 

Caroline Cfoto bruidsfotograaf trouwfotografie

En verder:  Caroline is gelukkig getrouwd, heeft drie tieners waar ze altijd mee op pad is. Ze woont in het buitengebied. Als het even kan dan gaat ze even wandelen met haar hond. Of samen met haar dochter te paard op stap.

 

cfoto-carolineelenbaas-portret.jpg
Caroline is spontaan, praktisch, super creatief en lekker laagdrempelig in de omgang. Echt een aanrader
Cfoto dit is Caroline trouwfotograaf bruiloft