Getting Ready, Zo kom je mooi en natuurlijk op de foto

De voorbereidingen op jullie trouwdag

Getting ready; de voorbereidingen op jullie trouwdag vast laten leggen. Dat is echt hartstikke mooi, ik vind het super om die momenten vast te leggen. Zoals het aantrekken van je bruidsjurk, wat dacht je bijvoorbeeld van de bruidsmake-up die wordt aangebracht en de bruidegom die zijn stropdas om strikt. Het moment wanneer je jezelf voor het eerst in de spiegel ziet. Lol maken met je vriendinnen. Je moeder die worstelt met het vastmaken van je  jurk. Ik ben er graag vanaf het begin bij, bekijk de foto's hieronder.

Inspiratie "getting ready"

 Tips "getting ready"

  • Zorg dat je op een op een mooie rustige plek in de buurt van het raam gaat zitten. Liefst in een zo groot mogelijke ruimte. Dit geeft mooi licht en dat komt de foto's zeker ten goede. Voor de kapper en visagist werkt dat ook heel prettig omdat zij ook graag van het daglicht gebruik maken.

  • Kies de visagiste met zorg, belangrijk is dat je niet glimt op de foto. Visagisten weten doorgaans heel goed hoe make up op de foto overkomt, zoals bijvoorbeeld het vermijden van glitters.

  • Als het logistiek mogelijk is is het erg leuk om ook bij de bruidegom langs te gaan. Evt kan er een second scooter geregeld worden die deze taak op zich neemt.