Fearless of the day

Yesss, een foto van mij benoemd door Fearless Photographers tot "foto van de dag". Fearless is een wereldwijde organisatie waar de beste bruidsfotografen ter wereld lid van zijn. Ze hebben meer dan 3.000 leden. Leden kunnen foto's insturen, iedere dag word er een foto gekozen die gepubliceerd wordt, vandaag 20 mei 2017 is deze foto van mij uitgekozen. Super trots ben ik daarom. Met dank aan het bruidspaar Astrid en Bianca die deze foto mogelijk maakten.

De foto is gemaakt in het centrum van Dordrecht. Astrid en Bianca zie je in een reflectie van het raam staan. Ze staan in werkelijkheid in een steegje naast mij. Op een plekje waar net een zonnestraal naar beneden valt. Omdat ze net in de zon staan en ik en de schilder in de schaduw is het bruidspaar zo mooi uitgelicht.  

Caroline Elenbaas

Cfoto, 4 Groeneweg, Heijningen, NB, 4794 RP