Bruidsfotograaf Bruidsfotografie Rotterdam

Afgelopen zomer heb ik een hartstikke leuk huwelijk mogen fotograferen, bruidsfotografie van de bovenste plank. Ik was als second scooter mee met "beste Fearless bruidsfotograaf uit Rotterdam".

Wat was dat super leuk om te doen. Het was wel even wennen normaal heb ik de touwtjes namelijk zelf in handen. Nu ging ik mee als tweede fotograaf en had een soort derde oog nodig om te kijken waar Isabelle was, ik moest zorgen niet in haar beeld te komen en steeds andere standpunten kiezen om andere beelden te hebben. Maar, en daar deed ik het natuurlijk ook voor, ik kon ook zien hoe ze werkt. Het is echt heel leuk om te zien hoe iemand als Isabelle de fotografie van een huwelijk aanpakt. Ze is een kei in journalistieke fotografie. Altijd op zoek naar het juiste licht, optimale compositie en maar wachten op het ideale moment. Waar ik vaak de rust niet vind is zij super koelbloedig.  

De ceremonie en borrel vonden plaats in 't Heerenhuys te Rotterdam in Zuid Holland, de fotoshoot overdag in het Kralingse bos en Kralingse plas. Het diner vond plaats op de Euromast waar we ook de supercoole shoot bij zonsondergang hebben gedaan. Het feest vond weer plaats in 't Heerenhuys. 

Ceremonie en feest: 't Herenhuis
Fotoshoot overdag: Kralingse Bos / Kralingse Plas
Diner en fotoshoot avond: Euromast
Thanks to: Isabelle Hattink